Byggers!

Ja, tredje och sista jobbdagen för denna veckan. Idag är jag på byggavdelningen men det är den bästa tycker jag iallafall. Speciellt på helger, bara lite plock men inte så mycket mer än så, kanske vattna lite blommor ute på trädgårdsdelen. Chill som bara den! :-) Började kl 7 och slutar 14 är rätt gött! ;-) ikväll ska jag göra pizza och mysa med Tobbe! (den lille har sovmorgon till 8,jobbar 9-18) Kanske kan baka något göttit :-) imorgon ska jag till Inger och Lasse för att både få hjälp med bilen och även hjälpa Inger med sin iPhone tror jag det va, fika lite också kanske :-)

Någon som sett Apples nya skärmar på macarna? Jag ska ju köpa en ny dator här innan jag förhoppningsvis börjar plugga, är så fruktansvärt trött på min skit-PC…. Det lutar nämligen just nu mot en 15 tum MacBook Pro. Med min studetrabatt kommer den kosta typ sisådär 21 lax ;-) men jag tvivlar inte en sekund på att den kommer hålla ett bra tag då det är en Mac, jag menar min lilla Mac mini är väl typ 7 år och fungerar bra fortfarande. :-) va säger ni? Ska jag slå till? :-) det är en bra investering tror jag minsann! :-)

Oj vilket långt inlägg det blev, jag som trodde att jag inte hade något att skriva om ;-) Ha det bra! :-)