Photoshoot första gången på länge

Jag var nere i Varberg och fick fotat Anna, hennes Gandalf och hennes nya lilla valp J’Lilli. Det var första gången sen, ja typ oktober förra året som jag fotade med min systemkamera. Det kändes underbart! Det var hur roligt som helst och resultatet blev jättebra! Bilderna finns i ett album i galleriet.

Jag hade så gärna velat satsa på det här med fotograferandet, det är så underbart kul! Jag fyller år snart och har skrivit upp lite saker till en studio här hemma. Får se om man får nåt utav dem, rätt dyra grejer :-P  Men men man kan hoppas :-) Dessutom fick jag en blixt utav pappa som han inte använde, en Metz mecablitz 40 MZ-3i. Ska läsa manualen och testa den. Spännande!

Jag hoppas att jag kan ta lite mer bilder och lägga upp här. Jag ska försöka att kanske få lite mer “fotojobb” genom kontakter och försöka skaffa mig ett litet nätverk. Bor du i närheten av Kungsbacka och vill bli fotad är det bara att hojta! :-D

Puss på er!

Smakprov från i helgen
20120129152802 

2 comments

Comments are closed.