Plugg, träning, jobb

Hej igen! :)

Idag börjar min kurs i Företagsekonomi (på distans) och jag är konstigt nog lite överväldigad trots att jag vetat att den börjar idag sedan en lång tid tillbaka. Jag tror det har med att göra att jag inte “gjort något” = jobbat mer än en gång i veckan nu i några veckor men nu helt plötsligt blir det runt 4 gånger istället + att kursen börjar. Fick lite panik igår och kände mig deppig, men nu känns det bättre och jag har läst första kapitlet i boken och tänkte hinna lösa lite uppgifter efter jobbet.

Igår satt jag även och gjorde en planering (som jag lärde mig förra kursen jag läste för några månader sen) över plugg, jobb och träning, så att det går ihop. Känner mig duktig :)

Nu ska jag iväg en sväng till gymmet och springa i 45 min och sen köra lite styrka med. Sen blir det hem och duscha och äta för sen blir det jobb till kl. 19.00.

Ha det gött så länge! Puss och Kram!

2 comments

  1. ankiNo Gravatar says:

    Oj, vad ambitiöst med att du gjort upp ett schema! Men vad kul att börja plugga något :) Lycka till!

Comments are closed.