Inget på länge…

Nej, inget jobb på länge. Har inte jobbat på två veckor, och det är inte frivilligt… Det är helt enkelt så att alla är tillbaka efter semester och ingen är sjuk. Jag söker under tiden annat på Kungsmässan och andra ställen. Hoppas på att jag får något napp snart!!

Igår var jag i alla fall på personalfest! :) Det var även Tobbe, lustigt att det var på samma dag :P Vi hoppade på limosin-bussen på Coop kl. 17 och då började festen. Riktigt häftig buss, lång som attan och i den fanns det soffor och en bar! :) Det blev att den yngre generationen satte sig längst bak i den stora soffgruppen och drack, sjöng och hade riktigt kul!

Vi åkte ner till Frillesås av alla ställen för att köra 5-kamp. Dumt nog hade vi lite otur och höll på att fastna med bussen på en grusväg men det är en historia för sig. Vi kom i alla fall fram och spelade golf, kastade dart och spikade i brädor. Mitt lag vann!! Wiho! Det var ungefär vid den här tiden jag märkte att jag tappat ett utav mina örhängen… :( Hittade det inte…

Vi åkte sedan tillbaka till Coop för att hämta upp andra gänget som jobbat, och åkte sedan vidare mot Stenungsbaden. Där åt vi middag och dansade hela kvällen. Bussen gick hem igen vid 01.00.

Vi var framme i Kungsbacka strax efter 02.00 och där letade jag upp Tobbe på Harrys och vi stannade till stängning. Vi gick och la oss sent, föör sent… Men men vi hade kul!

Jag tog lite bilder när jag gjorde mig i ordning. Tänkte det kunde vara lite kul att se ;) Kanske bara är jag men här är ett bildspel :)

[slideshow id=8]

Snart kommer Tobbe hem från jobbet och då blir det mys i soffan och kanske en film! :) Ha det bäst! Puss o kram!

P.S. Snälla kommentera om ni tyckte att det va en bra eller dålig idé att visa hur jag “fixar min look”. Kanske kan börja filma tutorials? :) Kommentera och berätta vad ni tycker! :) D.S.

3 comments

  1. TinaNo Gravatar says:

    Det var jättekul bildspel, inte för att det hjälper mig men för alla ni, unga söta tjejer så är det många tips och ideér hur man kan göra sig ännu sötare:)

  2. AmandaNo Gravatar says:

    Det var kul :) bra med bilder pedagogiskt sett, annars är filmer där du snabbspolar kul ;) häftigt med sådan trippeltång, vad kostar en sån cirkus? jag har svårt att locka mitt hår med vanlig om jag vill det :)

  3. CarolinaNo Gravatar says:

    Min kostade inte så mycket för det va rea men jag skulle tro att den kostar runt 3-400 kr :)

Comments are closed.