Ditten och datten

Eftersom Anna skrev så fint på fejjan att vi alla skulle ta tag i bloggarna så får jag väl skriva nåt ;)

Jag har jobbat på Coop den största delen av veckan; måndag, tisdag, onsdag, torsdag och ska även jobba ett pass imorgon. Det går bra för mig på Coop, jag trivs med dem andra anställda, men jag känner att jag vill göra något annat. Jag vet inte vad, plugga eller ett annat jobb, men det känns liksom lite lite jobbigt att inte veta hur jag jobbar mer än en vecka i taget… Jag har börjat kolla lite på utbildningar i Göteborg, bland annat det datavetenskapliga programmet.

Ja, till något annat :) Jag och Tobbe var igår på skopunkten, vi va på Jysk och Elgiganten, men ja jag gled in där och Tobbe hängde med. Vi hittade båda skor :) Han hittade dem här:

Jag hittade två par, ett par låga vita conversekopior och dessa:

Idag slank jag in på Kungsmässan för att köpa lite ansiktsprodukter till Tobbe och jag hittade så klart även lite till mig ;)

Han köper ju inget sånt till sig själv så jag “måste” ju göra det ;) Jag hittade en “quad” (fyra ögonskuggor i en palett) som heter Classic Brown (hittar ingen bra bild) från IsaDora och en ögonskugga från MakeUpStore en mörkgrön med skimmer:

Nu ska vi dra igång en film och sen måste jag sova eftersom jag ska upp tidigt imon :)
Ha det bäst alla fina! :)