Lunchuppdatering

Hej! Tänkte bara skriva lite snabbt vad som häde de följande dagarna :)

Idag ska jag jobba till 22 på Coop, stängning alltså = seegt…

Imorgon jobbar jag från 10-20 och sedan ska jag och Tobbe ta vårt pick och pack och dra ner till mamma och pappa för att sova där mellan fre-lör. Vi ska nämligen ner till Eksjö i helgen och fira mormor som fyller 70! :)

På söndagen åker vi direkt från Eksjö till Varberg och sedan direkt till Tobbes pappa som fyller 49 :) Mycket kalajsande :D

På måndag är jag ledig men jobbar sedan tisdag, onsdag och torsdag. På fredagen ska jag på BEHANDLING :D:D Fick ju presentkort av mamma och pappa på Lilla kliniken :D:D Jag ska få Dermanord Klassisk Lyx 90 min (ansiktsbehandling) och pedikyr i 60 min, samtidigt :D Ska bli underbart!! :D

Hoppas allt är kalas med er och jag hoppas vi kan parta på påskafton tjejor :D Puss!

3 comments

  1. dianaNo Gravatar says:

    Duktig du är som jobbar så mkt! Hihi låter som ni kalasar hela tiden ju:) ååh ha det bra på måndag! Påskafton ska vi parta!! puss

  2. AmandaNo Gravatar says:

    Super toppen! Hoppas behandlingen är jätteskön vilket jag inte tvivlar! Hade inte jag tackat nej till! Puss och kram! :) :)

Comments are closed.