Hektisk men trevlig helg!! :)

Förra söndagen var jag nere hos mamma och pappa för att låna deras kök för att baka inför helgens släktkalas :) Jag fick hjälp av mamma och vi lyckades få ihop kesofrallor, brownies, drömtårta och nöt/chokladkakor.

I lördags kom min släkt hit; mamma, pappa, brorsan, mormor, morfar, Dette, Tosse, Brita och Anders, och i söndags var Tobbes pappa med fru och deras barn, moster, morbror, farmor, farfar och mamma med man här.

Vi fick en massa smått och gott :) Satinlakan, termos, stavmixer, handukar, bidrag ( 3600:- ) till en ny soffa, skål m.m. Jag fick även lite som bara var till mig :D Två behandlingar på Lilla Kliniken, en pedikyr (60 min) och Dermanord Klassisk Lyx (ansiktsbehandling 90 min) och 1000:- :D

Mycket lyckad helg :) Vi var även på bio med Angelica och David, vi såg filmen Sanctum i 3D :) Jag tyckte den var skit bra :) Tobbe tkte dock att den var lite seg :P

Ja, så nu är jag 19 år och Tobbe 24 år :) Nästa år fyller vi båda jämt :D Då jävlar ska vi ha PARTEEEY!!! ;)

Idag har jag jobbat på Coop, jobbade över en halvtimme för att chefen fick lite panik för att djurmatsavdelningen såg ut som ett helvete (hans ord :P) så jag var snäll och ställde upp och snyggade till och frontade :) Lite extra cash :)

Nu har vi precis kommit från Karma och träffat Viktor aka Kakka och hans bror. Drack lite kaffe, tjötade lite och nu sitter jag här :)

Imorgon börjar jag 14.00 och jobbar till stängning… Hoppas ni har det bra :)
Puss! :)

5 comments

 1. AmandaNo Gravatar says:

  Vad roligt att höra mer ifrån dig igen! Jätteroligt att du har haft en så bra helg och att ni och du har fått så mycket fina presenter!! (jag hade verkligen uppskattat de där behandlingarna just nu…) Grattis igen till er båda! Puss! :) :)

 2. TinaNo Gravatar says:

  Hej på dej,
  bara så du vet så görs pedikyren samtidigt som ansiktsbehandlingen! Hoppas det blir skönt:)
  Morsan

 3. EsterNo Gravatar says:

  Haha, du låter som en riktig hemmafru;) Kul med kalas och gött med extra jobb:) Puss

 4. JohannaNo Gravatar says:

  Ojojoj vad mycket härliga presenter! Länge sedan man fick en sån här uppdatering från dig, kul! :D PUSS

 5. dianaNo Gravatar says:

  Carro kan du läsa min blogg???? vet ju att den inte är så himla uppdaterad men tänkte ju att det ska bli ändring på det nu ;) jättekul att höra lite från dig gumman! puss

Comments are closed.